Instellen van automatische SMS berichten

Volgen
Print Friendly and PDF

Opmerkingen

2 opmerkingen

• Avatar
    Leon Beekmans

Ik zou graag willen zien dat er ook de mogelijkheid bij komt om voor elke rijles een SMS te kunnen versturen. Ik doe dat nu met MessageBird, maar moet dat telkens handmatig in plannen. Het zou hartstikke handig zijn als dit automatisch vanuit Dation zou kunnen.

• Avatar
    Wouter Eijkelenkamp

Hallo Leon,

goed idee, het zou inderdaad erg handig zijn als Dation dit automatisch voor je verstuurd.
    Dation koppelt al met MessageBird, maar hierin bestaat nu nog niet de optie om voor elke rijles een automatische reminder te SMS'en. Dit nemen we mee in onze komende uitbreiding van de SMS module die voor deze zomer gepland staat. Bedankt voor je input!

Groeten Wouter

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.