Veelgestelde vragen SMS

Volgen
Print Friendly and PDF

Opmerkingen

2 opmerkingen

• Avatar
    Eddie van Buul

Kan ik ook naar alle leerlingen een zelfde sms sturen? Ik heb bijvoorbeeld wel eens een afzegging en dan wil ik mijn 70 leerlingen ff snel een sms'je sturen wie op dat plekje wil... kan dat?

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Jelmer

Hoi Eddie, dat is een goede vraag die je stelt!

Helaas kent de SMS module in Dation niet de mogelijkheid om een zogenaamde massa SMS te versturen.
    Wel kun je vrij gemakkelijk een lijst met e-mail adressen genereren en vanuit je mailprogramma een e-mail sturen naar al je actieve leerlingen. In het artikel https://help.dation.nl/hc/nl/articles/115000902985-Een-e-mail-versturen-naar-alle-actieve-leerlingen- wordt aan je uitgelegd hoe dit werkt.

Mocht je hier niet uitkomen dan verneem ik dat graag van je, ons support-team staat voor je klaar!
    Met vriendelijke groet!

Acties voor opmerkingen Permalink

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.