Nieuwsbrief 23-11-2022

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 08:04 PM

Beste, in deze Dation Today:

Vanaf 25 november in jouw Dation

• Dation Dashboard: Update in koppeling met VekaBest
  • Dation Dashboard: E-mailsjablonen theorieproducten wijzigen
  • Dation Dashboard: E-mail bij 'Ja' in gezondheidsverklaring
  • Dation Onderweg: Nieuwe knop om overige afspraak toe te voegen

Meer mogelijkheden in het bestellen van theorieproducten bij VekaBest

De koppeling tussen VekaBest en Dation is vernieuwd. Hierdoor is het nu niet alleen mogelijk om online,  maar ook fysieke producten en combinatieproducten te bestellen via jouw Dation Dashboard.

Er is nog meer goed nieuws, je kunt nu namelijk ook je eigen e-mailsjablonen maken. Zo geef je per product een gedetailleerde omschrijving aan je leerling. Je leest er meer over in het volgende nieuwsbrief onderwerp.

Verder is het met deze update ook mogelijk om de theorieproducten om te zetten in Dation producten. Dit betekent dat je een eigen productnaam kunt instellen en je een eigen verkoopprijs kunt bepalen. Met uiteraard ook het gewenste btw-tarief en de gewenste weergave op de factuur. Dit doe je eenvoudig door tijdens het bestellen de 'factureren' checkbox aan te vinken.

Met de vernieuwde koppeling is het ook mogelijk om in Dation Dashboard e-learning voor nascholingstrainingen te bestellen. Een voorwaarde hierbij is wel dat de leerling eerst op een nascholingstraining moet zijn ingepland. Het voordeel hiervan is dat het je ontzettend veel handelingen scheelt. Je hoeft namelijk niet meer de trainingsdatum aan VekaBest door te geven.

Werk je al met de VekaBest theoriekoppeling? Dan dien je de productlijst te verversen.
Ga hiervoor naar 'Beheer' > 'Externe koppelingen' > 'VekaBest'. Klik hier op de knop ‘Producten verversen’. Pas dan zie je jouw afgenomen producten weer.

Wees gerust, wij helpen je eraan herinneren wanneer je deze stap nog niet hebt gedaan. Op het moment dat je een product wilt bestellen voor een leerling en je hebt deze stap nog niet gedaan, staat er een helptekst voor je klaar met een link naar de pagina om je producten te verversen.

Beschikbare productenlijst uitbreiden? Dit kan, neem dan contact op met VekaBest.

Heb je nog geen koppeling met VekaBest, ga dan snel naar Dation Dashboard 'Beheer' > 'Koppelingen' > 'Externe koppelingen' > 'VekaBest' en klik op de knop 'Registreer je rijschool'. VekaBest neemt vervolgens contact met je op om de registratie te voltooien.

Meer weten over de koppeling of over het toevoegen van theorieproducten als Dation product? In de kennisbank lees je hoe je de koppeling met VekaBest kunt maken én je leert hoe je de producten kunt koppelen aan Dation.

Kennisbank

E-mailsjabloon theorieproduct personaliseren

Maak de ervaring compleet en pas het e-mailsjabloon 'Theorie VekaBast' geheel naar eigen wens aan. Geef bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap en/of gedetailleerde productinformatie mee in de mail aan je leerling.

In de kennisbank leggen we je uit hoe je dit sjabloon kunt toevoegen.

Kennisbank

Ontvang e-mail zodra leerling gezondheidheidsverklaring met 'Ja' heeft ingevuld

Bij het invullen van de gezondheidsverklaring worden er meerdere vragen aan de leerling gesteld. Wordt één of meer van deze vragen met 'Ja' beantwoord, dan wordt dit weergegeven in de leerlingdetails. Om je daar nog beter op te attenderen sturen wij jou een e-mail zodra een leerling één of meerdere vragen met 'Ja' heeft beantwoord.

Ga hiervoor naar 'Beheer' > 'E-mail instellingen' > 'Melding gezondheidsverklaring'. Vul hier het e-mailadres of de e-mailadressen in waarop je een melding wilt ontvangen.

Overige afspraak toevoegen in Dation Onderweg vereenvoudigd

Je plant nu nog eenvoudiger een overige afspraak in Dation Onderweg door via de meer-knop direct op 'Overige toevoegen' te klikken.
Meer weten? Stuur ons een berichtje of bekijk onze online content
Email
Website
Facebook
LinkedIn

Dation
Spoorstraat 114
7551 CA Hengelo

Copyright © 2022, Dation.nl, All rights reserved.