Werken met de vorderingenkaart in Dation Onderweg

Gewijzigd op Mon, 03 Jul 2023 om 01:40 PM

Houd de voortgang van de leerling bij in Dation Onderweg

Om de vorderingenkaart in te zien of in te vullen, klik je op de afspraak in je agenda. In de details van de afspraak klik je vervolgens op de knop 'Vorderingenkaart'. Je komt dan in de vorderingenkaart van de betreffende leerling terecht. 

 

Hier zie je twee kolommen met beoordelingen: De linkerkolom bevat de laatst behaalde score op het betreffende onderdeel,  in de rechterkolom vul je de beoordeling van deze rijles in. 

 
Om een beoordeling toe te voegen voor een onderdeel op de vorderingenkaart, klik je op het betreffende onderdeel. Vervolgens kies je jouw beoordeling uit de lijst met keuzes.


In het voorbeeld hieronder werken we met een cijfer-beoordeling van 1 tot 10. Klik op de beoordeling die je voor deze rijles wilt geven. Doe dit voor alle onderdelen die je deze rijles wilt beoordelen en klik daarna op de knop 'Opslaan'. 

 
De leerling kan de vorderingenkaart inzien in zijn RijbewijsApp. De nieuwe beoordelingen die jij toevoegt zijn direct in de RijbewijsApp bijgewerkt zodra je in Dation Onderweg de kaart opslaat. 


 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren