Dation Dashboard

• Datum opgeslagen van transacties voor correcte import bij matching van iDEAL-betalingen vanuit boekhoudprogramma’s.
  • Directe verzending van niet-ingeplande pushnotificaties voor een nog snellere ontvangst bij de leerling.
  • Cursus toevoegen bij een leerling scherm verbeterd: alleen relevante velden worden getoond.
  • Dagoverzicht / Weekoverzicht: Blok toevoegen extra makkelijk door ook met de “Enter” toets het “Blok toevoegen” scherm te kunnen opslaan.

Dation Onderweg versie 1.37.1 voor Android en iOS

• Geen functionele update deze sprint. Versienummer wel verhoogd na release met bugfixes.

RijbewijsApp versie 6.13.0 voor Android en iOS

• Verwerking pushberichten geoptimaliseerd