Dation Dashboard

• Uitbreiding instructeursrechten: standaard mag een instructeur nu details inzien van leerlingen die op een nascholingstraining ingepland zijn bij die instructeur
  • Dag- en weekoverzicht: verplaatsen van lessen middels drag & drop vereist niet meer altijd een leeg blok. Door te slepen kan een les verplaatst worden, waarbij de tijden van de afspraak worden aangehouden. Wordt er naar een leeg blok gesleept, dan worden wel de tijden van het lege blok aangehouden.
  • API koppeling met Feedback Company voor klantreviews gerealiseerd

Dation Onderweg versie 1.37.2 voor Android en iOS

• Bugfixes

RijbewijsApp versie 6.14.1 voor Android en iOS

• Leerlingen kunnen theorielessen plannen vanuit de RijbewijsApp
  • Leerlingen kunnen theorielessen annuleren vanuit de RijbewijsApp
  • Examenresultaten worden nu in de afspraak details getoond. Dit geldt naast praktijkexamens ook voor resultaten voor theorie-examens en toetsen.