Dation Dashboard

• Nieuw gebruikersrecht voor instructeurs om alle agenda’s te mogen inzien. Voorheen was het alleen mogelijk om een instructeur in alle agenda’s te laten plannen, nu gaat het om alleen kunnen inzien. Instructeurs die al mochten plannen in alle agenda’s is het nieuwe recht automatisch toegekend.
  • Op de facturen pagina van een bedrijf een nieuwe knop “Alle facturen” om alle facturen voor een bedrijf direct te kunnen opvragen.
  • Controle op BTW ID voor Belgische bedrijven.

Dation Onderweg versie 1.37.2 voor Android en iOS

• Geen update

RijbewijsApp versie 6.14.1 voor Android en iOS

• Geen update