VekaBest is leverancier van verkeersleermiddelen, theorieboeken, usb-sticks, online examentrainingen en interactieve e-learning. Alles om jouw leerlingen te laten slagen voor het theorie examen auto en praktijk examen.

Om theoriematerialen van VEKABEST in Dation te bestellen heb je de VEKABEST koppeling nodig. Deze koppeling wordt voor je aangemaakt door het Supportteam van Dation.

Theoriematerialen voor je leerling bestellen

Als je theoriemateriaal voor je leerling wilt bestellen ga je in Dation Dashboard naar het menu 'Leerlingen'.

Kies de desbetreffende leerling en klik boven in beeld op het tabblad 'Theorie'. Dit tabblad laat de producten dien je kunt inkopen bij de leverancier.

Kies het gewenste product en klik op de knop 'Bestellen'. De leerling ontvang vervolgens de producten thuis. Het fysieke product in de brievenbus en het online product per mail.

Handig! Deze mail kan ook jij terug vinden onder het tabblad 'Historie'.

Theoriematerialen aan je leerling factureren

Stap 1    Product toevoegen

Ga naar 'Beheer' en klik op de knop 'Producten'. Klik vervolgens op de knop 'Toevoegen'.

>> Kies welke administratie het product betreft.

>> Geef het product een naam, let op deze komt op de factuur te staan.

>> Kies de categorie waar het product toebehoord.

>> Kies een bedrag, geen aan onder welke BTW groep het product valt en selecteer de grootboekrekening.

>> Bepaal hoe dit product wordt getoond op de factuur.

>> Voeg indien gewenst een omschrijving toe.

Klik tot slot op 'Opslaan'.

Stap 2    Factuurregel toevoegen

Ga naar 'Leerling' en klik op de desbetreffende leerling en ga naar het tabblad 'Financieel'.  Klik op de factuur.

Klik vervolgens op de knop 'Factuurregel toevoegen'.

>> Controleer de datum, naam en categorie.

>> Selecteer het product dat aan de factuur wilt toevoegen.

>> Vul het aantal in.

Klik tot slot op de knop 'Toevoegen'.

Wanneer alle gewenste producten op de factuur staan kun je ervoor kiezen de factuur te e-mailen naar de leerling.