Voorwaarden slagingsgarantie VekaBest

Gewijzigd op Fri, 31 Mar 2023 om 01:38 PM

Wat is de actie?

VekaBest is zo overtuigd van de kwaliteit van de High Speed Theorie NL voor categorie A, AM en B, dat VekaBest hier een slagingsgarantie voor de leerling op aanbiedt.

Dit betekent dat als een leerling zakt voor zijn CBR theorie-examen VekaBest een nieuw CBR theorie-examen betaalt aan de leerling, mits de leerling aan onderstaande voorwaarden voldoet. 


Voor jouw als rijschoolhouder is dit heel erg aantrekkelijk: Je kunt namelijk in jouw lespakketten, op jouw website en/of in jouw social media vermelden dat jij slagingsgarantie biedt. Een teken van kwaliteit! 


Voorwaarden slagingsgarantie


Slaaggarantie wil zeggen dat VekaBest aan de leerling het examengeld terugbetaalt als de leerling is gezakt voor het CBR-theorie-examen. Daarvoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Je hebt het product HIGH SPEED THEORIE NL aangeschaft voor categorie A, AM of B via de theoriekoppeling Dation-VekaBest.
  • Je bent voor minimaal 5 verschillende proefexamens achtereenvolgens (in één sessie) geslaagd, voordat je op theorie-examen bij het CBR bent gegaan;
  • Je bent gezakt voor het theorie-examen bij het CBR;
  • Je hebt binnen 30 dagen na je theorie-examen bij het CBR je originele CBR-theorie examenbewijs gestuurd naar: Theorie-leren.nl, Postbus 221, 5680 AE Best of via mail naar: info@vekabest.nl;
  • Je hebt duidelijk je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, bankrekeningnummer en gebruikersnaam van theorie-leren.nl vermeld;
  • De naam op het CBR-theorie examenbewijs moet overeenkomen met de naam die je hebt ingevuld op theorie-leren.nl. 

Het examengeld is vastgesteld op € 41,-.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren