Nascholing e-mails

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 10:10 AM

Verzendt in één e-mail alle nascholingsuitnodigingen naar de student.

Met de functie ‘Planning e-mailen’, te vinden onder de pagina ‘Leerling - Nascholing’, nodig je in slechts één bericht de leerling uit voor alle toekomstige trainingen. Op deze manier ontvangt een leerling niet meer voor elke training een aparte uitnodigingse-mail, maar ontvangt hij slechts één mail met daarin alle uitnodigingen. Dat is niet alleen een stuk professioneler, maar betekent ook dat de ontvanger veel minder e-mails in de inbox krijgt.

Het e-mailsjabloon 'Bevestiging nascholing (planning)' bewerken

1. Ga naar de pagina ‘E-mail instellingen’

2. Klik op ‘Sjablonen’ – ‘Bevestiging nascholing’.

3. Klik op de ‘Edit-knop’ achter het sjabloon ‘Alle toekomstige trainingen                            uitnodiging’ – ‘Bevestiging nascholing (planning)’.

*De keywoorden ‘Begintraining’ en ‘Eindtraining’ zijn aan het sjabloon toegevoegd.

*Indien je wijzigingen in het sjabloon hebt aangebracht en je wilt deze bewaren, klik dan op ‘Opslaan’.

De planning per e-mail verzenden

1. Ga naar de pagina ‘Leerling – Nascholing’ om een student uit te nodigen voor alle toekomstige trainingen.

2. Klik op de knop ‘Planning e-mailen’.

3. Wanneer je op de knop klikt, ga je automatisch naar de pagina ‘E-mail versturen’.

4. Vul in de ‘Aan’ het e-mailadres van de student in.

5. Opmerking: het is niet nodig om hier bedrijfs-e-mailadressen of CC e-mailadressen toe te voegen.

6. Voeg het nieuwe e-mailsjabloontype ‘Alle toekomstige trainingen uitnodiging’ toe.

7. Verzendt de e-mail.

8. Log de verzonden e-mail in ‘Leerling – Historie’.