E-mail instellingen beheren

Gewijzigd op Wed, 14 Dec 2022 om 04:07 PM

Automatische e-mails verzenden

PlanningEr wordt automatisch een e-mail verzonden bij nieuwe, gewijzigde en geannuleerde planning
BetalingenEr wordt automatisch een e-mail verzonden bij nieuwe, gewijzigde en verwijderde betalingen
Bevestiging ontvangst leadgegevens via API en RijbewijsAppEr wordt automatisch een ontvangstbevestiging e-mail verzonden naar de lead als deze via de Lead API of de RijbewijsApp zijn gegevens heeft ingevoerd
Ontvang e-mailnotificatie op het moment dat er een nieuwe lead is toegevoegdOp het moment dat er een lead wordt toegevoegd vanuit de API/Dation contactformulier ontvangt u een e-mail
Opt-In e-mailEr wordt automatisch een e-mail verzonden aan een leerling met de vraag of hij een keuze wil maken of hij de nieuwsbrief wil ontvangen (bij Nieuwsbrief status: Onbekend)

Mailgun account instellingen

De gegevens om jouw Mailgunaccount aan Dation Dashboard te koppelen haal je uit jouw Mailgun omgeving. Om Mailgun te koppelen heb je de volgende gegevens nodig:

• API key
  • Webhook Signing Key
  • Domein

E-mailnotificaties

Dit is de standaard instelling die gebruikt wordt wanneer er een nieuwe leerling wordt toegevoegd. Je kunt deze 'Aan' of 'Uit' zetten.

Dagelijkse agenda e-mail

Vul hier het e-mailadres(sen) in waarop je deze dagelijkse agenda mails wilt ontvangen.

E-mail met overzicht van tegoeden uit gefactureerde omzet

Vul hier het e-mailadres(sen) in waarop je elk kwartaal een overzicht van de tegoeden die al gefactureerd zijn, maar waarvan de dienst nog niet verleend is, wilt ontvangen.

Leads e-mail

Vul hier het e-mailadres in waarop je deze lead mails wilt ontvangen.

Melding gezondheidsverklaring

Vul hier het e-mailadres (of de e-mailadressen) in waarop je deze melding wilt ontvangen.