Ga naar 'Beheer' >  'Communicatie instellingen' > 'E-mail instellingen' - 'Bijlagen'.

Klik op de knop 'Toevoegen'.

Voeg hier bestanden toe die je als bijlage in een e-mail zou willen meesturen. Zo kun je per e-mailsjabloon specifieke bijlagen instellen. Maar ook op het moment dat je een e-mail wilt versturen. Denk bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden of een (cadeau)voucher. Geef het bestand een bestandnaam. Deze naam wordt als bijlagenaam weergegeven.