E-mail sjablonen beheren

Gewijzigd op Tue, 12 Mar 2024 om 03:23 PM

Ga naar 'Beheer' >  'Communicatie instellingen' > 'E-mail instellingen' - 'Sjablonen'.

Sjablonen

E-mailsjablonen worden gebruikt bij het versturen van berichten met informatie die van bericht tot bericht ongewijzigd blijft. Hiermee hoef je niet iedere e-mail opnieuw op te stellen. Door e-mailsjablonen aan te maken kun je vervolgens op elk gewenst moment het sjabloon opnieuw gebruiken en zo nodig nieuwe informatie toevoegen.
Let op! de optimale breedte voor logo's, banners en tabellen is 600 pixels.

Toelichting op de knoppen:

• Toevoegen: Een nieuw sjabloon toevoegen doe je met de knop 'Toevoegen'.
  • Filteren: Je kunt sjablonen filteren op 'Toon actief' of 'Toon archief'.
  • Soort sjabloon: Per soort sjabloon kun je meerdere e-mailsjablonen aanmaken. Klik de balk met het soort sjabloon om deze uit of in te klappen. Zie onderstaande tabel voor de verschillende soorten sjablonen.
  • Resultaten weergeven: Kies hier tot hoeveel resultaten je onder het type sjabloon wilt weergeven.

Tip: pas het aantal aan wanneer je onder in beeld niet of juist meerdere tabbladen wilt zien.

• Zoeken: Zoek hier per type sjabloon de naam van het gewenste sjabloon.
  • Wijzigen: Klik op de knop met het pennetje om het sjabloon aan te passen.
  • Archiveren: Klik op de knop met de archiefdoos om een sjabloon te archiveren.
  • Verwijderen: Klik op de knop met de prullenbak om het sjabloon te verwijderen.

Soort sjabloon

Betaling
Bevestiging nascholing (individueel)
Bevestiging nascholing (planning)
Bevestiging nascholing (training)
CBR machtiging
Cursus
Factuur
Factuur (aanmaning 1)
Factuur (aanmaning 2)
Factuur (aanmaning 3)
Factuur (herinnering 1)
Factuur (herinnering 2)
Factuur (herinnering 3)
Factuur (offerte)
Factuur (origineel)
Groepsmail
Handmatig
Nieuwe lead
Nieuwsbrief
Planning
Theorie Smit
#Theorie VekaBest
Vorderingenkaart
Wachtwoord bedrijfsportaal
Wachtwoord leerling

Een sjabloon bewerken

1) Kies welke positie deze sjabloon krijgt in het dropdownmenu.

2) Geef het sjabloon een naam.

3) Geef het sjabloon een omschrijving.

4) Geef het sjabloon een standaard onderwerp met indien gewenst een #keyword.

5) Voeg indien gewenst een kop- en/of voettekst toe.

6) Kies hoe je de factuur getoon wilt hebben indien het een factuur sjabloon betreft.

7) Kies aan welke administratie de sjabloon gekoppeld moet zijn.

8) Selecteer de afzender van dit type sjabloon.

9) Voeg indien gewenst bijlagen toe aan de sjabloon.