E-mail sjabloon toevoegen - Theorie VekaBest

Gewijzigd op Thu, 01 Dec 2022 om 10:10 AM

Ga naar 'Beheer' >  'Communicatie instellingen' > 'E-mail sjabloon' en klik op de knop 'Toevoegen'.

Kies het soort sjabloon: Theorie VekaBest

Positie: Geef aan op welke positie je het sjabloon wilt weergeven in de lijst.

Naam: De naam zoals deze in de lijst wordt weergegeven.

Omschrijving: De omschrijving voor interngebruik, enkel hier te zien.

Onderwerp: Het onderwerp voor de ontvanger. Het keyword [PRODUCT_NAAM] kan hier worden gebruikt.

Koptekst: Kies de koptekst die je voor deze mail wilt gebruiken.

Voettekst: Kies de voettekst die je voor deze mail wilt gebruiken.

Administratie: Kies de administratie waaraan je dit sjabloon wilt koppelen.

Afzender: Kies welke afzender je aan de ontvanger wilt tonen.

Bijlagen: Kies de bijlage(n) die je standaard met dit sjabloon wilt meesturen.

Inhoud: Pas de inhoud aan op het onderwerp.

Inhoud aanpassen

Klik op de tekst in de 'Inhoud'. De teksteditor opent zichzelf. Met deze editor kun je de tekst naar eigen wens opmaken.

Kies bijvoorbeeld een ander lettertype of lettergrootte. Of maak bepaalde woorden extra zichtbaar door ze dik te drukken of onderstrepen. Je kunt bijvoorbeeld ook bepaalde delen van de tekst op een andere plaats laten uitlijnen.

Lijst met Keywords die te gebruiken zijn in dit sjabloon

[VOORNAAM]
Voornaam van leerling
[START_URL]
link naar pagina waar product gebruikt kan worden
[PRODUCT_NAAM]
Naam van VekaBest product
[NAAM_RIJSCHOOL]
Beheer > Rijschool instellingen
[NAAM_AFZENDER_EMAIL]
E-mail afzenders beheren
[FACEBOOK_LOGO]
Beheer > Rijschool instellingen
[TWITTER_LOGO]
Beheer > Rijschool instellingen
[DATUMNU]

[TIJDNU]