Hoe kan ik theorieproducten bestellen bij mijn theorieleverancier?

Randvoorwaarden bij het bestellen van theorieproducten:

• #Koppeling theorieleverancier moet geactiveerd zijn.
  • Fysieke producten: Voorwaarde is een geldig woonadres ingevuld onder '#Contactgegevens'.
  • Online producten: Voorwaarde is een geldig e-mailadres ingevuld onder '#Contactgegevens'.

Ga naar 'Leerling' > 'Theorie'.

Werk je met meerdere theorieleveranciers, selecteer dan eerst de gewenste leverancier in het dropdown-menu.

Werkwijze theorieproducten bestellen per theorieleverancier:

• Vekabest: Klik per gewenst product op de knop 'Bestellen'.

De bestelde producten zijn terug te vinden onder 'Leerling' > 'Historie'>'Notitie'. Bevat de bestelling inloggegevens

voor de leerling, dan vind je de bestelling óók terug onder  'Leerling' > 'Historie'>'E-mail'.

• Verjo: Vul per product het gewenste aantal in en klik onderaan de pagina op de knop 'Bestel'.

De bestelde producten zijn terug te vinden onder 'Leerling' > 'Historie'>'Notitie'.

Het fysieke product wordt naar het adres van de leerling verstuurd. Het online product ontvangt de leerling per mail.

Let op: Mocht je de onderstaande foutmelding krijgen, controleer dan de adresgegevens van de leerling onder  'Leerling' > 'contact' > 'contactgegevens'.

Product(en) factureren

Wil je de bestelling aan de leerling factureren? Lees het artikel #Product factureren.