Koppeling theorieleverancier introductie

Gewijzigd op Wed, 29 Nov 2023 om 04:55 PM

Ontdek hier hoe theoriekoppelingen jou kunnen helpen in jouw administratie

Koppeling theorieleverancier - wat is het en waarvoor kun je het gebruiken? 

De koppeling met de theorieleverancier wordt gebruikt om theorieproducten te bestellen. Denk hierbij aan een theorieboek of een online oefenexamen. Het voordeel hierbij is dat de theorieleverancier de producten direct bij de leerling aanlevert. Zo zit jij niet langer met een stapel boeken in de auto en hoef je ook niet druk te zijn met het versturen van logincode's. 


Per leverancier stem je jouw persoonlijke voorkeuren af; welke producten tegen welke prijs. Zo ontstaat er per leverancier een persoonlijk aanbod geheel afgestemd op jouw behoeften.


Goed om te weten: De afgenomen producten worden maandelijks, achteraf, door de leverancier gefactureerd. Zo betaal je rechtstreeks aan je leverancier en betaal je niet voor producten die je nog niet hebt verkocht. 


De theorieleveranciers die beschikbaar zijn om te koppelen met Dation zijn:


Ga naar 'Instellingen' > 'Koppelingen' > 'Externe koppelingen' > 'Theorieleveranciers' > 'Algemeen' om de standaard ontvanger van fysieke en combinatieproducten in te stellen. Kies een van de leverancierstabbladen om de koppeling te maken en producten te bekijken, verversen of bewerken.Verwante artikelen: 


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren