Koppeling theorieleverancier introductie

Gewijzigd op Di, 27 Feb om 1:17 PM

Ontdek hier hoe theoriekoppelingen jou kunnen helpen in het vereenvoudigen en stroomlijnen van het bestelproces en je administratie, maar ook bij het aanbieden van samengestelde pakketten en de begeleiding van je leerlingen.


Koppeling theorieleverancier - wat is het en waarom je het zou gebruiken? 

De theoriekoppeling koppelt het Dation Dashboard met jouw account bij jouw theorieleverancier(s) zodat je gemakkelijk theorieproducten voor je leerlingen kunt bestellen, die direct na de bestelling aan de slag kunnen. 


De koppeling met je theorieleverancier neemt vele handmatige handelingen van het beheer rondom je bestellingen en facturatie over, want:

 • Producten van je theorieleverancier(s) zoals (online)examens en (online)boeken, zijn direct beschikbaar in Dation voor verkoop aan leerlingen. Je hebt de keuze producten los te verkopen en factureren of als onderdeel van een pakket. Zo kan je jouw aanbod vormgeven zoals jij gelooft dat het het beste werkt.  
 • Theorieproducten worden direct bij je theorieleverancier besteld en afgeleverd of gemaild aan de leerling. Denk hierbij aan een theorieboek of een online oefenexamen. Facturatie van de bestelde producten door jouw theorieleverancier vindt achteraf plaats.   
 • Facturatie van de bestelde producten door jouw theorieleverancier vindt achteraf plaats.


Nadat je de eerste keer de koppeling hebt geactiveerd en je producten hebt opgehaald en hebt toegevoegd als Dation producten, werkt dit allemaal met een paar simpele kliks.Het bestellen van theorieproducten via deze koppeling van Dation geeft je voordelen zoals:  

 1. Aanbod op maat: Het aanbieden van zelf samengestelde lespakketten inclusief theorie afgestemd op jouw wensen en natuurlijk die van je leerlingen. 
 2. Nog betere begeleiding: Door inzicht in je bestellingen en voortgang van je leerlingen kunnen instructeurs hun begeleiding bijsturen en verbeteren. 
 3. Administratief gemak: Eenvoudig factureren naar je leerlingen. Eenvoudig afrekenen met je theorieleverancier. Eenvoudig je besteladministratie checken. 
 4. Efficiënt (bestel)beheer: De koppeling met jouw theorieleverancier maakt het eenvoudig en minder tijdrovend om je bestellingen te beheren. De leerling ontvangt automatisch een mailtje met een link om in te loggen. Geen gedoe meer met logincodes. Bovendien hoef je zelf geen pakketjes meer te versturen.
 5. Makkelijk voorraadbeheer: Vermindert de noodzaak om fysieke voorraad te houden, wat ruimte en kosten bespaart. Bestellingen worden alleen gedaan voor degenen die het nodig hebben en bovendien reken je alleen af wat er besteld wordt. Altijd nieuwe versies en nooit meer stapels oude versies in de prullenbak. 
 6. Automatisch koppelen van producten aan grootboekrekening: zo komen je verkopen correct in de boekhouding terecht. Ook voor je leerlingen zijn er mooie voordelen: 

 1. Overzichtelijk leren: Toegang tot materialen die aansluiten bij hun specifieke behoeften. 
 2. Directe levering: Materialen kunnen rechtstreeks aan de leerlingen worden geleverd. 
 3. Voortgangsbewaking: Mogelijkheid om hun eigen voortgang te volgen en zelfgestuurd te leren. Deze theorieleveranciers zijn beschikbaar om te koppelen met Dation:Aan de slag  

De volgende stap is om de koppeling te activeren en producten te configureren, kies hieronder voor (een van) jouw leverancier(s) om aan de slag te gaan. Succes! 
Verwante artikelen: 


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren