Locaties beheren

Gewijzigd op Thu, 21 Jul 2022 om 09:27 AM

Ontdek hier hoe jij jouw locaties kunt beheren en instellen

Locaties beheren

Ga naar Beheer > Locaties om de locaties te beheren.

Dit beginscherm toont een overzicht van de actieve locaties in de rijschool of het opleidingscentrum.

Toelichting op de knoppen

Locatie bewerken

Klik op de naam van een locatie om de eigenschappen van een locatie te bewerken.

Locatie verwijderen
Klik op de prullenbak knop om een locatie te verwijderen. (Verwijderen is alleen mogelijk als de locatie niet in de planning is gebruikt.)

Locatie archiveren
Klik op de archief doos knop om een locatie te archiveren. (Voorkomt dat de locatie kan worden toegevoegd aan nieuwe planning maar haalt de locatie niet weg uit bestaande planning.)

Gearchiveerde locaties inzien
Gebruik de knop ‘Archief’ om gearchiveerde locaties te zien.

Kilometervergoeding instellen
Gebruik de knop ‘Kilometervergoeding’ om de prijs per kilometer in te stellen. Dit wordt gebruikt om een kilometervergoeding in rekening te brengen als een docent naar een externe locatie gaat.

Locatie toevoegen
Gebruik de knop ‘Toevoegen’ om een nieuwe locatie toe te voegen.

Blokken rooster gebruiken
Stel In het kader ‘Blokken rooster’ de reguliere gebruikstijden van een locatie in.