Voertuigen beheren

Gewijzigd op Thu, 21 Jul 2022 om 09:25 AM

Ontdek hier hoe jij jouw locaties kunt beheren en instellen

Voertuigen beheren

Ga naar Beheer > Voertuigen om de voertuigen te beheren.

Dit scherm toont een overzicht van de actieve voertuigen in de rijschool of het opleidingscentrum.

Toelichting op de knoppen

Voertuig bewerken

Klik op de omschrijving van een voertuig om de eigenschappen van een voertuig te bewerken.

Voertuig verwijderen
Klik op de prullenbak knop om een voertuig te verwijderen. (Verwijderen is alleen mogelijk als het voertuig niet in de planning is gebruikt.)

Voertuig archiveren
Klik op de archief doos knop om een voertuig te archiveren. (Voorkomt dat het voertuig kan worden toegevoegd aan nieuwe planning maar haalt het voertuig niet weg uit bestaande planning en tevens wordt het voertuig niet langer als primair voertuig gehanteerd bij instructeurs waarbij dit staat ingesteld.)

Gearchiveerde voertuigen inzien
Gebruik de knop ‘Archief’ om gearchiveerde voertuigen te zien.

Voertuig toevoegen
Gebruik de knop ‘Toevoegen’ om een nieuw voertuig toe te voegen.

Blokken rooster gebruiken
Stel In het kader ‘Blokken rooster’ de reguliere gebruikstijden van een voertuig in.