Theorieproduct bestellen

Gewijzigd op Wed, 29 Nov 2023 om 04:54 PM

Hoe kan ik theorieproducten bestellen bij mijn theorieleverancier?

Randvoorwaarden bij het bestellen van theorieproducten:

Let op: Met de koppeling is het ook mogelijk om in Dation Dashboard e-learning voor nascholingstrainingen te bestellen. Een voorwaarde hierbij is wel dat de leerling eerst op een nascholingstraining moet zijn ingepland. De reden hiervoor is dat de trainingsdatum moet worden meegegeven, omdat een kandidaat pas 10 dagen voor de training mag beginnen met oefenen, of terwijl gebruik mag maken van het product. Het voordeel hieraan is dat je ontzettend veel tijd en handelingen wint. Je hoeft namelijk niet meer de trainingsdatum aan VekaBest door te geven.

Ga naar 'Leerling' > 'Theorie'.

Werkwijze theorieproducten bestellen

Werk je met meerdere theorieleveranciers, selecteer dan eerst de gewenste leverancier in het dropdown-menu.

VekaBest, Smit en iTheorie

• Klik op de knop 'Bestellen' achter het gewenste product.
    • Controleer of je het juiste product hebt geselecteerd.
    • Vink aan of je het product wel of niet wilt factureren. (Dit vinkje staat standaard aan of uit, afhankelijk van wat je bij de productinstellingen hebt geselecteerd.)
    • Selecteer het gewenste e-mailsjabloon.
    • Klik op 'Bestellen'.

Verjo

• Vul per product het gewenste aantal in en klik onderaan de pagina op de knop 'Bestel'.

De bestelde producten zijn terug te vinden onder 'Leerling' > 'Historie'>'Notitie'.

Het fysieke product wordt naar het adres van de leerling verstuurd. Het online product ontvangt de leerling per mail.

Let op: Mocht je de onderstaande foutmelding krijgen, controleer dan de adresgegevens van de leerling onder  'Leerling' > 'contact' > 'contactgegevens'.

Goed om te weten: Voor sommige CCV-codes zijn er meerdere varianten. De meest bekende is de W02. De CBR-naam is "Rijoptimalisatie". Maar de productvarianten zijn: Schadepreventie, Defensief Rijden, Rijvaardigheidsanalyse en Verkeersdeelneming.

Om SOOB-subsidie te ontvangen, moet de juiste variant op de factuurregel worden gezet. Daarom kun je bij het bestellen van een product vanaf nu de juiste variant selecteren.

Bestelde producten inzien

Ga naar 'Leerling' > 'Theorie' > 'Theorie bestellingen'.