Koppeling Verjo beheren

Gewijzigd op Tue, 27 Feb 2024 om 11:17 AM

Lees in de introductie alles over wat deze koppeling is en waarom je het zou gebruiken.

Activeer je Verjokoppeling in 2 stappen.

1. Accountinstellingen in Verjo

Voordat je Verjo-koppeling kunt gebruiken dien je eerst je rijschool eenmalig te registreren. Dit kun je doen door contact op te nemen met Verjo. Vervolgens stem je samen af welke producten je tegen welk bedrag afneemt en ontvang je een ‘klantnummer’ en ‘toegangscode’ per e-mail.

2. Accountinstellingen in Dation

Ga naar 'Instellingen' > 'Koppelingen' > 'Theorieleveranciers' > 'Externe koppelingen' > 'Verjo'.

Dit beginscherm toont een overzicht van je account-instellingen en -producten.

Stap 1. Vink aan 'Gebruik Verjo'.

Stap 2. Vul de velden 'Klantnummer' en 'Toegangscode'.

Stap 3. Klik op 'Opslaan'.

Tip: je klantnummer en de toegangscode heb je ontvangen van Verjo.

Werk je meer meerdere theorieleveranciers, dan kun je vanaf nu Verjo als theorieleverancier selecteren onder 'Leerling' > 'Theorie'.

Gefeliciteerd, je kunt nu theorieproducten bestellen. Lees hier hoe dit werkt of lees verder in de verwante artikelen.