Een koptekst is de header die je bovenaan de e-mail ziet. Je kunt hier je eigen tekst en/of logo plaatsen.

E-mail kopteksten toevoegen doe je met de 'Toevoegen' knop.

E-mail koptektsen bewerken doe je met de 'pen-knop'.

Naam: Geef de koptekst/header een herkenbare naam.

Achtergrondkleur: Kies indien gewenst de achtergrondkleur van je koptekst.

Logo: Selecteer hier uit je bestanden het logo dat je in de voettekst wilt laten zien.

Logo uitlijnen: Kies of je het logo aan de linkerkant, het midden of aan de rechterkant wilt tonen.