Plannen in Dation Onderweg

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 12:13 PM

Zo plan je een afspraak in je agenda

Plan een afspraak met je leerling(en)

Klik in je agenda op de '+' knop in het blok waar je de afspraak wilt plannen. Je komt dan in het 'Afspraak plannen' scherm. Hierin vul je de details van je afspraak in.

Om een afspraak in te plannen moet je minimaal een leerling selecteren met wie je deze afspraak plant. Zodra je alle details (zoals een voertuig, locatie en/of opmerking) hebt ingevuld, druk je op de knop Opslaan en je afspraak staat gepland.

Je kunt afspraken inplannen vanuit je dag-agenda (telefoon rechtop) en week-overzicht (telefoon gekanteld)

Handig!

• Na het inplannen van de afspraak ontvangt de leerling automatisch een e-mail en SMS ter bevestiging (afhankelijk van de rijschool instellingen)

• De nieuwe afspraak is automatisch zichtbaar in de RijbewijsApp voor de leerling

Wil je een afspraak zonder leerling plannen? Lees dan het artikel Overige afspraken plannen in Dation Onderweg