RijbewijsApp is de app voor jouw rijopleiding!

RijbewijsApp is de app voor jouw leerlingen. Via RijbewijsApp kan de leerling de voortgang van de rijopleiding volgen. Denk hierbij aan inzage in de planning, financiën, vorderingenkaart, maar ook aan zaken als tegoeden en lesgeschiedenis.

Mogelijkheden in RijbewijsApp:

PLANNING:

1. Bekijk in één oogopslag de planning van jouw rijopleiding

2. Bekijk de lesgeschiedenis en ingeplande afspraken

3. Plan een les in bij jouw instructeur

4. Annuleer gemakkelijk een rijles

FINANCIËN:

1. Bekijk je saldo voor jouw rijopleiding

2. Vind facturen en betalingen

TEGOEDEN:

1. Bekijk de tegoeden van jouw rijopleiding

VORDERINGENKAART:

1. Bekijk de vorderingenkaart per les

2. Bekijk alle onderdelen van de vorderingenkaart

3. Zie direct op welke onderdelen je goed scoort en welke niet

MEER:

1. Bekijk de gegevens van jouw rijschool

2. Stel de app in naar jouw voorkeuren

3. Zet notificaties voor rijlessen aan of uit

4. Lees de algemene voorwaarden van jouw rijschool

5. Stel zelf je wachtwoord opnieuw in met de 'wachtwoord vergeten' knop

PUSHBERICHTEN EN COMMUNICATIE:

• 30 minuten voor aanvang van een rijles/ examen krijgt de leerling een herinnering aan zijn afspraak.

• Diverse automatische push-berichten zijn te gebruiken, zoals een felicitatie bij een verjaardag of slagen voor rijbewijs en een bevestiging van een succesvolle betaling.

OVERIGE INFORMATIE:

» Tip: Bekijk de instructievideo hieronder!