RijbewijsApp instellingen - Over de rijschool

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 08:53 AM

Ga naar ''Beheer'' > ''Algemene Instellingen'' > ''RijbewijsApp'' >''Over de rijschool''.

Informatie over de rijschool

Typ hier de tekst waarvan je wilt dat die wordt getoond in de RijbewijsApp op de pagina “Over de rijschool”.

Bijvoorbeed:

Autorijschool Dation,

Welkom bij de aller leukste rijschool van Twente!

In januari 2022 zijn mijn grote vriend Ollie en ik de rijschool begonnen.

Ollie houdt zich 24/7 bezig met de administratie. Hij zorgt ervoor dat de administratie en de planning goed verlopen. Dat alles zo optimaal mogelijk voor jou is ingeregeld. Ook zorgt hij ervoor dat berichtjes aan jou en namens jou goed overkomen. Hierdoor weet ik als instructeur precies waar en wanneer ik jou moet oppikken, of juist niet als je toevallig net je rijles hebt moeten annuleren. Daarnaast is Ollie gek op pinda's, dus als je jarig bent weet je precies wat je kunt trackteren. ;)

Heel veel rijplezier!!