CBR machtigingen in RijbewijsApp

Gewijzigd op Wed, 11 May 2022 om 04:14 PM

Wanneer de leerling in de RijbewijsApp op de menuoptie ‘#Meer’ klikt, dan toont de app verschillende knoppen, waaronder de knop 'CBR Machtiging'.

Wanneer de leerling hierop klikt krijgt hij/zij een uitleg. Vervolgens kopieert de leerling je rijschoolnummer en klikt op de knop 'Machtig ons bij het CBR'. De leerling wordt doorgestuurd naar de website van het CBR waar de machtiging wordt voltooit.