Agenda wissel in Dation Onderweg

Gewijzigd op Wed, 14 Dec 2022 om 04:28 PM

Ga naar ''Agenda''.

Om van agenda te wisselen klik je boven in beeld op de meer-opties-knop met de drie puntjes.

Hieronder volgen de volgende opties:

• Afspraak toevoegen
  • Overig toevoegen
  • Agenda wisselen
  • Sluit

Klik op 'Agenda wisselen' om een overzicht van de verschillende agenda's te openen.

• Klik onder 'Selecteer Agenda' > 'Instructeur Agenda' op de naam van de instructeur waarvan je de agenda wilt inzien.
  • Klik onder 'Selecteer Agenda' > 'Voertuig Agenda' op de naam van het voertuig waarvan je de agenda wilt inzien.

Wil je opnieuw van agenda wisselen, herhaal de bovenstaande stappen.

Wil je terug naar je eigen agenda, kies dan de menu-optie 'Toon eigen agenda'.