Voor bedrijfsbeheerders. Alleen bedrijfsbeheerders kunnen agents delen.
Een agent die je maakt is eerst alleen voor jou. Deel hem om je collega’s hem ook te laten gebruiken.
Delen
Klik bij de agent op Delen met mijn organisatie. De agent krijgt het label Gedeeld.

Delen stoppen
- Klik op Delen stoppen.
- Bevestig met Delen stoppen.
Collega’s verliezen dan toegang tot de agent, en de planningen die zij ervoor hebben gemaakt worden verwijderd. Uitvoeringen die al bezig zijn worden normaal afgerond.
Zie ook
Was dit artikel nuttig?
Dat is fantastisch!
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Sorry dat we u niet konden helpen
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Feedback verzonden
We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren