Planningen bekijken en verwijderen

Gewijzigd op Ma, 26 Okt om 4:36 PM



Open Agents → Planningen. Per planning zie je:

  • hoe vaak de agent wordt uitgevoerd
  • Volgende run en Laatste run


Een planning verwijderen

  1. Klik bij de planning op Planning verwijderen.
  2. Bevestig met Verwijderen.

De agent wordt daarna niet meer volgens deze planning uitgevoerd. Eerdere uitvoeringen blijven staan onder Uitvoeringen.


Een planning wijzigen

Verwijder de planning en maak een nieuwe aan. Zie Een agent plannen.


Planning verdwenen?

Stopt de maker van een gedeelde agent met delen, dan worden de planningen van collega’s voor die agent verwijderd. Zie Een agent delen met je organisatie.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren