Financieel introductie

Gewijzigd op Mon, 27 Mar 2023 om 10:19 AM

Vanuit Financieel heb je toegang naar verschillende schermen met functies die onder financiële handelingen vallen.

Je bereikt de verschillende schermen via de tabblad knoppen.

Facturen: Verstuur facturen en volgen openstaande debiteuren op.

Offertes: Maak en onderhoudt offertes.

Betalingen: Registreer en controleer betalingen.

Boekhouding: Sluit periode en exporteer debiteur en journaalgegevens.

Factuuromzet: Zie gefactureerde omzet details.

Tegoeden: Inzicht in tegoed per cursus en per onderdeel.

Te factureren: Onderdelen en pakketten die nog niet op een factuur staan.

Te factureren nascholing: Trainingen waarbij de kandidaat nog niet is gekoppeld aan een factuur regel.