Tegoeden

Gewijzigd op Mon, 22 May 2023 om 11:46 AM

Ga naar: 'Financieel' > 'Tegoeden'.

Dit scherm toont een inzicht op de tegoeden van onderdelen per cursus. Van hieruit kan je zien wat de situatie is op een bepaalde peildatum. Dit overzicht staat los van of de onderdelen al daadwerkelijk zijn gefactureerd.

Toelichting op de velden en knoppen

• Peildatum: Kies datum waarop je dit overzicht wil berekenen. (standaard is heden).
  • Leerling status: Kies of je alleen actieve, gearchiveerde of alle leerlingen wil weergeven.
  • Zoeken: Gebruik zoeken om de berekening te starten.
    Let op! het kan enige tijd in beslag nemen om alle resultaten weer te kunnen geven.
  • Download: Download de resultaten naar een Excel bestand.
    Je kunt dit bestand gebruiken om in Excel je eigen filters en berekeningen toe te passen.

Werk je met meerdere administraties in Dation, dan kun je het filter 'Administratie'  gebruiken om de tegoeden per administratie op te vragen.

De definities van de Tegoeden tabel zijn als volgt:

• Leerling: Naam van de leerling.

• Cursus:  Naam van de cursus waar het onderdeel in zit.

• Onderdeel: Naam van het onderdeel in de cursus.

• In pakket: Aantal van dit onderdeel dat in dit pakket zit. Uitgedrukt in stuks of minuten.

• Extra gefactureerd: Aantal extra gefactureerd van dit onderdeel. Uitgedrukt in stuks of minuten.

• Gevolgd: Aantal van dit onderdeel dat is gevolgd vóór de peildatum.

• Gepland: Aantal van dit onderdeel dat vanaf de peildatum in de toekomst is gepland

• Tegoed: Aantal van dit onderdeel dat als tegoed staat geregistreerd. Let op! dit is inclusief onderdelen die nog op een conceptfactuur staan.