Tegoeden in de RijbewijsApp

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 04:41 PM

Lees hier wat de RijbewijsApp aan tegoeden laat zien

Wanneer de leerling in de RijbewijsApp op de menuoptie ‘Tegoeden’ klikt, dan toont de App direct alle tegoeden.

Doet de leerling meerdere opleidingen, dan kiest de leerling eerst voor de opleiding waarover hij of zij de tegoeden wil inzien.

De tegoeden zijn onderverdeeld in 1) ‘gevolgd’, ‘gepland’ en ‘tegoed’, en 2) in ‘theorieles’ en ‘praktijkexamen’. Op deze manier is het altijd inzichtelijk hoe veel rijlessen de leerling in uren en minuten, maar ook hoe veel theorielessen en praktijkexamens de leerling in aantallen al heeft gevolgd, gepland of juist nog tegoed heeft.

Meer over de rijbewijsapp weten? Lees dan het artikel 'Basisinformatie RijbewijsApp'.