Een factuur uitstellen

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 10:20 AM

Betaalafspraken en regelingen instellen

Facturen uitstellen en betaalafspraken

Het kan voorkomen dat je met een leerling de afspraak maakt dat hij een factuur later dan gebruikelijk mag betalen. Om dit goed in Dation te registreren is het zaak om de factuur in Dation uit te stellen. Dit doe je door op de betreffende factuur op de knop 'uitstellen' te drukken en een nieuwe betaaldatum + reden van uitstel op te geven.

De factuur komt dan met een blauw label 'uitgesteld' in je overzichten te staan.

Factuur uitstellen vanwege corona