Factuurscherm

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 12:03 PM

Details van de leerling of bedrijf

• Leerling / Bedrijf
    Hier staat de naam van de leerling of het bedrijf waaraan de factuur is gericht.

• Aanmaakdatum
    Hier staat de datum waarop de concept factuur is aangemaakt.

• Openstaand bedrag
    Hier staat het bedrag dat nog moet worden voldaan door de leerling of het bedrijf

• Verzenddatum
    Klik op 'Inplannen' om concept factuur te voorzien van een verzenddatum.

• Laatst bewerkt
    Geeft aan wanneer de (concept) factuur voor het laatst is bewerkt en door wie deze is bewerkt.

Een offerte printen of e-mailen
Je kunt een offerte printen via het onderdeel 'Status'

Een factuur printen of e-mailen naar de leerling of bedrijf

Wanneer je op 'Printen factuur' of 'E-mailen factuur' klikt dan komt deze factuur in de volgende factuurfase terecht (Bijvoorbeeld de 1e herinnering of 1e aanmaning). Meer weten over de werking van factuurfases? Klik dan hier.

Een factuur opnieuw printen of e-mailen naar de leerling of bedrijf

Via het onderdeel 'Status' kan je snel en eenvoudig opnieuw een factuur printen of e-mailen naar een leerling of bedrijf

Klik op 'Printen' om een factuur te downloaden, vervolgens kan je deze printen.
Klik op 'E-mailen' om een factuur te e-mailen.