Producten beheren

Gewijzigd op Wed, 30 Nov 2022 om 09:26 AM

Ontdek hier hoe jij jouw producten kunt beheren en instellen

Producten beheren

Ga naar Beheer > Producten om de producten te beheren.

Dit scherm toont een overzicht van de actieve producten in de rijschool of het opleidingscentrum.

Toelichting op de knoppen

Producten filteren

Klik op de drop-down om producten te filteren op een bepaalde categorie, administratie en/of theorieleverancier.

Product bewerken
Klik op de naam om de eigenschappen van een product te bewerken.
Product verwijderen
Klik op de prullenbak knop om een product te verwijderen.

Product archiveren
Klik op de archief doos knop om een product te archiveren. (Voorkomt dat het product kan worden toegevoegd aan nieuwe productregel in een factuur, maar haalt het product niet weg uit bestaande facturen.)

Gearchiveerde producten inzien
Gebruik de knop ‘Archief’ om gearchiveerde producten te zien.

Product toevoegen
Gebruik de knop ‘Toevoegen’ om een nieuw product toe te voegen.