Een kandidaat volgt de gehele training, en heeft recht op alle CCV uren

Gewijzigd op Thu, 17 Mar 2022 om 10:58 AM

Na het toevoegen van de kandidaat aan de training, zal de kandidaat automatisch al zijn ingepland.

Indien de kandidaat deze trainingen volgt voor Code 95 (in te stellen bij het Nascholing tabblad bij de leerling), zullen ook automatisch de aan- afmeldkosten CCV worden aangevinkt.

Indien de kandidaat ook daadwerkelijk de gehele training gevolgd heeft, kan er gefactureerd worden door de ‘Factureren’ knop aan te vinken, en daarna op ‘Nu Factureren’ te klikken.

Bij de kandidaat zullen nu de volledige CCV uren worden toegekend (in dit geval 21).

Dit is terug te vinden bij de leerling in kwestie, bij het tabblad ‘Nascholing’.

Ook zal het gehele bedrag voor de cursus worden gefactureerd, inclusief de aan- afmeldkosten CCV.

Indien de kandidaat aan een bedrijf gekoppeld is, zal in de factuurnotities ook de naam van de kandidaat te zien zijn.