Correct factureren en toekennen CCV uren in de nascholing

Gewijzigd op Thu, 17 Mar 2022 om 01:04 PM

Wanneer een training is ingepland, kan je er direct kandidaten aan koppelen. Via de planning-pagina van de nascholingsmodule kan er correct gefactureerd en CCV uren toegekend worden aan de kandidaten in kwestie.

Bij een standaard training zal een kandidaat automatisch als ‘aanwezig’ worden aangemerkt voor alle onderdelen in de gehele training (Let op: bij een flexibele training is dit niet het geval. Meer informatie hierover in onderstaand artikel).

Wanneer een kandidaat is aangemerkt voor Code 95, zullen de aan- afmeldkosten ook automatisch aanstaan. Dit betekent dus dat alle CCV uren worden toegekend, en het gehele bedrag (inclusief aan- afmeldkosten CCV) wordt gefactureerd aan de kandidaten.

Het is echter mogelijk dat bij een kandidaat door omstandigheden niet het gehele bedrag gefactureerd moet worden, en/of niet alle CCV uren toegekend moet worden. Deze mogelijkheden worden in dit artikel uitgelegd.

Hieronder een korte samenvatting van het overzicht van een nascholingsplanning:
  1. Bij deze optie is de aanwezigheid van een kandidaat per apart trainingsonderdeel aan of uit te vinken. Als dit wordt uitgevinkt bij een bepaald onderdeel, worden voor dat onderdeel de CCV uren niét toegekend (indien het een code 95-kandidaat is).

  2. Bij deze optie kan er gekozen worden of de aan- afmeldkosten CCV worden gefactureerd of niet.

  3. Als deze optie wordt aangevinkt, berekent het systeem de totale kosten voor de kandidaat in kwestie voor de gehele training.

  4. Deze kleur geeft aan in hoeverre de kandidaat de aan- afmeldkosten CCV gefactureerd krijgt. Bij groen voor alle onderdelen, bij oranje voor enkele, en bij rood voor geen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren