Vakanties en vrije dagen plannen

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 09:52 AM

Plan eenvoudig een vakantie in de agenda van je instructeur(s)

In Dation kun je eenvoudig een vakantie van een of meer dagen inplannen in de agenda van je instructeur(s). Zo plan je bijvoorbeeld in een keer twee weken vrij voor een instructeur of zet je in één handeling voor alle agenda's een vrije dag in de agenda.

Zo plan je snel een vakantie in

1. Ga naar het menu 'Instructeurs'.

2. Klik op de instructeur voor wie je de vakantie wilt inplannen.

3. Klik in het kader 'Vakantie / Vrije dagen' op de knop 'Toevoegen'.

4. Vul de details in van de geplande vakantie, zoals de data, het urentype, het aantal werkuren voor je urenrapporten en mogelijke notities. Vink tot slot aan voor welke instructeur(s) je deze vakantie wilt inplannen.

5. Klik op opslaan en de vakantie is gepland in de agenda van de gekozen instructeur(s).

Vakantiedag(en) die je je op deze wijze plant komen als groene blokken in de agenda te staan.