Nieuwe leerlingen aan instructeur koppelen

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 09:59 AM

Weet direct aan welke instructeur je nieuwe leerlingen kunt toewijzen

Met de nieuwe functie ‘Wie kan ik een nieuwe leerling toewijzen?’ heb je direct overzicht in het aantal leerlingen dat elke (geselecteerde categorie) instructeur toegewezen heeft. Ook heb je per instructeur direct overzicht in het aantal examens dat voor de aankomende twee weken gepland staat. Op deze manier zie je in een oogopslag welke instructeur ruimte heeft voor een nieuwe leerling en welke niet. Tevens kun je hierdoor een betere indicatie van de wachttijd geven én kun je een instructeur nooit meer te vol plannen.

Wat zie je in welke kolom?
In de kolom ‘Instructeur’ worden alle actieve instructeurs weergegeven die tenminste één actieve student toegewezen hebben die een opleiding volgt in de categorie die is ingesteld in de vervolgkeuzelijst.


De kolom ‘Aantal praktijkexamens komende 2 weken’ toont het aantal studenten dat binnen de aankomende twee weken, vanaf vandaag, een praktijkexamen gepland heeft voor de categorie die in de vervolgkeuzelijst is ingesteld.


Het ‘Totaal aantal leerlingen’ is het totaal aantal actieve leerlingen dat aan de instructeur is toegewezen voor de categorie die is ingesteld in de vervolgkeuzelijst.
Het is mogelijk om de kolommen te sorteren.Je vindt deze nieuwe functie op de 'Opstarten na de lockdown' pagina!

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren