Plannen van nascholing

Gewijzigd op Thu, 17 Mar 2022 om 12:22 PM

Lees hier hoe je nascholing inplant

Ga in het menu aan de linkerkant van je scherm naar 'Nascholing'.

Stap 1. Training plannen

1. Klik op de knop 'Toevoegen'.
  2. Selecteer de training.

3. Kies het aantal leerlingen.

4. Kies uit de beschikbare data de gewenste datum.

5. Selecteer de locatie.

6. Controleer de datum, de tijd en het aantal kandidaten.

7. Klik op de knop 'Materiaal' en kies de instructeur en/of het voertuig.

8. Controleer in het overzicht en klik op 'Opslaan'.

Stap 2. Leerlingen plannen

1. Afhankelijk van het type leerling zet je het vinkje 'Particulier' aan of uit.

Tip: iedereen die bij een bedrijf is aangesloten, is automatisch geschikt om voor nascholing te worden ingepland. Zoek je een particulier gebruik dan het vinkje.

2. Kies uit de lijst de gewenste kandidaten.

3. Klik op 'Leerlingen opslaan'.