Snel zoeken op verlopen facturen, herinneringen en aanmaningen

Je kunt in jouw facturen overzicht (Financieel - Facturen) snel zoeken op de facturen die te laat betaald zijn; de 'Verlopen' facturen. Met behulp van de verschillende zoekfilters voor de facturen kunt u zelf uw overzichten aanmaken maar om snel te kunnen werken hebben we drie handige knoppen toegevoegd:

  1. Toon verlopen facturen

  2. Toon verlopen herinneringen

  3. Toon verlopen aanmaningen

Door op één van de drie knoppen te klikken voert Dation direct de gewenste actie uit.

 

Toon verlopen facturen

Toont alle facturen in de factuurfase 'Factuur' met de status 'Verlopen' over de afgelopen 12 maanden. Alle facturen die verzonden zijn en inmiddels buiten de betalingstermijn vallen worden getoond in de resultaten.


Toon verlopen herinneringen

Toont alle facturen in de factuurfase 'Herinnering' met de status 'Verlopen' over de afgelopen 12 maanden. Alle facturen die een herinnering hebben gekregen en inmiddels buiten de betalingstermijn vallen worden getoond in de resultaten. Wanneer je de factuurfase herinnering 2 en/of 3 ook hebt ingesteld dan worden deze ook getoond.


Toon verlopen aanmaningen

Toont alle facturen in de factuurfase 'Aanmaning' met de status 'Verlopen' over de afgelopen 12 maanden. Alle facturen die een aanmaning hebben gekregen en inmiddels buiten de betalingstermijn vallen worden getoond in de resultaten. Wanneer je de factuurfase aanmaning 2 en/of 3 ook hebt ingesteld dan worden deze ook getoond.

Tip! Je kunt er voor kiezen om de herinneringen en aanmaningen automatisch door Dation te laten verzenden op de dag dat de betalingstermijn verstreken is.