Extra koppeling voor facturen

Gewijzigd op Fri, 15 Apr 2022 om 11:05 AM

Met de nieuwe functie ‘Betaling koppelen aan factuur’ voorkom je ongewenste aanmaningen. Op het moment dat je een betaling van of aan een debiteur (student of bedrijf) handmatig toevoegt in jouw dashboard, dan kun je vanaf nu eenvoudig controleren of de debiteur nog facturen met een openstaand saldo in zijn of haar account heeft staan. Het systeem stelt automatisch voor om de betaling aan een van de facturen te koppelen.

Hoe werkt het?
Voeg een nieuwe betaling toe door op de knop ‘Betaling toevoegen’ te klikken.
Vul de gevraagde gegevens in. Onder de optie ‘Koppelen aan factuur’ wordt automatisch aangegeven dat je de betaling aan een factuur kunt koppelen door de gewenste factuur te selecteren. Met de vervolgkeuzelijst 'Facturen met open saldo' kies je vervolgens de bijbehorende factuur.

Let op:
Het toevoegen van een betaling in dashboard is óók mogelijk op de factuur zelf, daar wordt de betaling al automatisch gekoppeld.