Ga naar ‘Beheer’ > ‘Gebruikers’.

 

 

 

 

Toelichting op de knoppen

Gebruiker bewerken

Klik op de gebruiker om de details en rechten van een gebruiker te bewerken.


Gebruiker archiveren 

Klik op de gebruiker, scrol vervolgens helemaal naar beneden in het detailscherm en klik op de knop 'Archiveren'. 


Gearchiveerde gebruikers inzien

Gebruik de knop ‘Archief’ om gearchiveerde gebruikers in te zien.


Gebruiker toevoegen

Gebruik de knop ‘Toevoegen’ om een nieuwe gebruiker toe te voegen.


Blokken rooster instellen

Stel In het kader ‘Blokken rooster’ de reguliere werktijden van een gebruiker in.




Verwante artikelen: