Bedrijven - Planning

Gewijzigd op Tue, 29 Aug 2023 om 10:57 AM

Ga naar 'Bedrijven' > Selecteer het gewenste bedrijf > klik op het tabblad 'Planning'.

Hier vind je een overzicht alle trainingen en bijbehorende datum, locatie en bezetting.

Zoeken

Selecteer de gewenste filters. Klik op + op meer filteropties toe te voegen. Wil je een optie verwijderen klik dan op de knop -.

Overzicht dowloaden

Klik op de downloadknop om het overzicht te downloaden.

Planning mailen

Klik op de 'enveloppe' om het e-mail-bewerkscherm te openen.
Controleer de velden en vul indien nodig aan.
 Wijzig indien nodig de inhoud van de mail.
Klik op verzenden.