Bedrijven - Contactpersonen

Gewijzigd op Tue, 09 May 2023 om 10:09 AM

Zo koppel je contactpersonen aan bedrijven

Je kunt aan jouw bedrijven in Dation een of meerdere contactpersonen koppelen. Hiermee kun je naar specifieke contactpersonen binnen dat bedrijf communicatie vanuit Dation versturen. Zo kun je uitnodigingen voor cursussen bijvoorbeeld naar de planner(s) sturen en facturen naar de administratieve contactpersoon binnen het bedrijf.

Een contactpersoon toevoegen aan een bedrijf

Om een contactpersoon toe te voegen aan een bedrijf klik je bij het betreffende bedrijf in het tabblad 'Gegevens' op de knop 'Contactpersoon toevoegen'.

Er opent een pop-up waarin je alle contactgegevens van de contactpersoon kunt invoeren. Klik op 'Toevoegen' en de contactpersoon is gekoppeld aan het bedrijf.

Contactpersoon bedrijf Dation rijschool

Communicatie naar contactpersonen

Je kunt bij een contactpersoon drie opties instellen waarmee je bepaalt welk soort berichten deze contactpersoon ontvangt.

• Planning: Deze contactpersoon staat automatisch in de cc bij uitnodigingen en planbevestigingen van theorie- en praktijk cursussen.

• Financieel: Deze contactpersoon staat automatisch in de cc bij alle facturen voor dit bedrijf en ontvangt ook automatische herinneringen/aanmaningen indien deze zijn ingeschakeld.

• Inloggen: Hiermee verstuur je een wachtwoord naar de contactpersoon waarmee hij vervolgens kan inloggen in het Dation bedrijvenportaal van jouw rijschool

E-mail naar bedrijf Dation administratie

Contactpersoon aan meerdere bedrijven koppelen

Het kan voorkomen dat een contactpersoon bij meerdere bedrijven werkzaam is, of bij meerdere vestigingen/afdelingen werkt die je als losse bedrijven in Dation hebt staan. Je kunt deze contactpersoon dan koppelen aan meerdere bedrijven, zodat je één contactpersoon beheert die bij meerdere bedrijven in Dation actief is.

Zo koppel je een contactpersoon aan meerdere bedrijven:

1. Klik op de contactpersoon die wilt koppelen aan meerdere bedrijven.

2. Vervolgens klik je in het veld 'Contactpersoon voor deze bedrijven' en vink je alle bedrijven aan waar je deze contactpersoon aan wilt koppelen (met de zoekbalk zoek je eenvoudig een specifiek bedrijf op)

3. Druk op 'Opslaan' en de contactpersoon is gekoppeld.

Contactpersoon voor meerdere bedrijven Dation Dashboard