Bedrijven - Leerlingen

Gewijzigd op Thu, 23 Mar 2023 om 10:18 AM

Ga naar 'Bedrijven' > 'Leerlingen' .

Dit leerling tabblad geeft alle leerlingen weer die aan dit bedrijf zijn gekoppeld. Het is mogelijk om de leerlingen op leerlingstatus te filteren. En de weergave van het aantal leerlingen per pagina aan te passen.

Leerling koppelen

Via Bedrijven - Leerlingen koppel je nu een leerling aan een bedrijf. Mocht er een conceptfactuur aan de leerling hangen, dan krijg je een extra notificatie in beeld.

1. Klik onderaan in beeld op de knop '+ leerling koppelen'.

2. Klik op de balk 'Selecteer en begin met typen'.

3. Typ de naam van de leerling welke je aan het bedrijf wilt koppelen.

4. Selecteer de naam en klik op de knop 'Koppelen'.

Meerdere leerlingen in één keer koppelen?

1. Klik op de knop 'Upload importbestand'.

2. Selecteer het gewenste bestand.

3. Klik op 'Uploaden'.

Wil je de leerling loskoppelen? Klik dan op de 'unlink-knop' achter de naam van de leerling. Beantwoord vervolgende de vraag of je de leerling daadwerkelijk wilt loskoppelen.

Leerling details inzien

Klik op de naam van de leerling om de leerling details in te zien. Wil je van de leerling details terug naar het scherm Bedrijven - Leerlingen? Klik dan onder de naam van de leerling op de naam van het bedrijf.