Zoekvoorkeuren instellen

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 04:31 PM

U kunt voor verschillende zoekvelden in Dashboard uw persoonlijke zoekvoorkeuren instellen in het menu Beheer - Zoekvoorkeuren. Met behulp van deze zoekvoorkeuren stelt u voor uw Dashboard bijvoorbeeld in hoeveel dagen er standaard getoond worden in de financiële pagina's. Hiermee bespaart u handelingen door uw voorkeuren goed in te stellen.

Naast het terugbrengen van de handelingen in Dashboard hebben de zoekvoorkeuren invloed op de snelheid waarmee de gegevens worden geladen. Een zoekperiode van 99 dagen duurt vanzelfsprekend langer om in te laden dan een periode van 7 dagen.

Financiële zoekvoorkeuren


Voor het menu 'Financieel' kunt u instellen hoeveel dagen de standaardperiode bevat als u de pagina opent. U kunt dit instellen voor de pagina's Facturen, Factuuromzet, Betalingen en Producten.


Zoekvoorkeuren_financieel_Dation.JPG

Periode.JPG

Agenda voorkeuren

U kunt instellen welke gegevens u wilt tonen in de agendablokken in uw agenda. U kunt kiezen uit de volgende twee voorkeuren:

  1. Toon pakketinformatie in Dashboard: Toont de pakketnaam, lestegoed en prijs van dit agendablok.

  2. Toon 'Laatst bewerkt' in agenda: Toont welke gebruiker op welke datum+tijd dit agendablok het laatst bewerkt heeft

Agenda_zoekvoorkeur_Dation.JPG

Agendablok_informatie_Dation.JPG

Leerlingen en bedrijven

Voor de menu's Leerlingen en Bedrijven kunt u instellen of uw leerlingen en/of bedrijven standaard worden getoond (de eerste 50 namen worden alfabetisch getoond) of dat u eerst een (deel van de) naam moet invoeren en hier vervolgens op zoekt.

Let op: Indien u meer dan 250 actieve leerlingen / bedrijven in uw Dashboard gebruikt, raden wij om deze zoekvoorkeur uit te zetten. Het is in dit geval sneller om op naam te zoeken dan te scrollen naar de juiste leerling / het bedrijf.

Leerlingen_en_bedrijven_zoekvoorkeur_Dation.JPG


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren