Wijziging m.b.t. inloggen - Wat te doen als een medewerker geen nieuw account heeft aangemaakt?

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 12:10 PM

Lees hier hoe je een bestaande gebruiker uitnodigt om een nieuw account aan te maken

1. Ga naar ‘Beheer’ en klik op ‘Gebruikers’.

2. Klik in het gebruikersscherm op de desbetreffende gebruiker.

3. Klik op de knop 'Uitnodigen om account aan te maken'.

» Let op: er zijn wijzigingen omtrent het e-mailadres. Je vult hier het communicatie e-mailadres in. De gebruiker creëert vervolgens zelf zijn account met een persoonlijk account e-mailadres (dit mag hetzelfde e-mailadres zijn als het communicatie e-mailadres, zolang het maar een uniek en persoonlijk e-mailadres is).

» Tip: lees hier hoe je een nieuwe gebruiker toevoegt.