Vorderingen in de RijbewijsApp

Gewijzigd op Do, 22 Aug om 12:35 PM

De leerling kan de digitale vorderingenkaart inzien via het Vorderingen icoontje onderin de app:

De leerling krijgt dan een scherm te zien met een lijst van alle gevolgde lessen:

In dit scherm kan de leerling de vorderingen per les bekijken. Als de leerling op een datum klikt worden de vorderingen die die les zijn behandeld getoond. Door op een onderdeel te klikken ziet de leerling de voortgang voor dat onderdeel in de vorderingenkaart:

In het tabblad 'Alle Onderdelen' kan de leerling elk onderdeel in de vorderingenkaart aanklikken om een grafiek zoals hierboven te zien.

De notities in de vorderingenkaart zijn zichtbaar onder de knop 'Notities Overzicht'. Eventueel huiswerk dat is opgegegeven ziet de leerling door op het icoontje helemaal rechts bovenaan het Vorderingenmenu te klikken: