Nascholing - Trainingen

Gewijzigd op Wed, 07 Jun 2023 om 01:19 PM

Ga naar: 'Nascholing' > 'Trainingen'.

Dit scherm toont een inzicht op de trainingen per maand. Van hieruit kan trainingen inzien, bewerken, groepsmails verzenden, de voorgang van e-learnings inzien, presentielijsten downloaden en uploaden en nieuwe trainingen aanmaken.

Toelichting op de velden en knoppen

• Filter: Kies een 'Periode', 'Bedrijf', 'Training', 'Locatie', 'Capaciteit' of 'Instructeur' waarop je wilt filteren. Kies daarbij of je wilt filteren op 'Toekomst',  'Verleden' of 'Alle'.
  • Plus en min: Gebruik deze knoppen om meer filteropties toe te voegen of filteropties te verwijderen
  • Zoeken: Gebruik zoeken om de filter te starten.
    Let op! het kan enige tijd in beslag nemen om alle resultaten weer te kunnen geven.
  • Download: Download de resultaten naar een Excel bestand.
    Je kunt dit bestand gebruiken om in Excel je eigen filters en berekeningen toe te passen.
  • X resultaten weergeven: Kies hier hoeveel resultaten je per pagina wilt weergeven.
  • Toevoegen: Klik hier om een #nieuwe training toe te voegen.

De definities van de cursustabel zijn als volgt:

• Datum: Naam van de leerling.

• Training:  Naam van de cursus waar het onderdeel in zit.

• Locatie: Naam van het onderdeel in de cursus.

• Capaciteit: Aantal van dit onderdeel dat in dit pakket zit. Uitgedrukt in stuks of minuten.

• Instructeur: Aantal extra gefactureerd van dit onderdeel. Uitgedrukt in stuks of minuten.

• Opties:

Voortgang E-learning
Groepsmail verzenden

Verstuur uitnodiging per e-mail aan:

• Bedrijven (wanneer bedrijven de factuur betaling is het wenselijk om ook het bedrijf de planning van de leerling toe te sturen)
  • Leerlingen
Opleiding verwijderen
Presentielijst downloaden
Presentielijst uploaden