Vorderingenkaart toevoegen

Gewijzigd op Thu, 05 May 2022 om 12:23 PM

Ontdek hier hoe jij vorderingenkaarten / instructiekaarten aan jouw Dation Dashboard kunt toevoegen

Vorderingenkaart toevoegen

Ga naar Beheer > Algemene instellingen > Vorderingenkaarten om een nieuwe kaart toe te voegen.

Bedenk van te voren hoe je de kaart wil indelen en hoe je bepaalde stappen wil kunnen beoordelen. Zo is er voor de werking van de kaart minstens één fase, één stap en één beoordeling type benodigd.

Voorbeeld: je wil aan het begin van de opleiding registreren of de lesovereenkomst is getekend dan maak je een stap met als titel ''Lesovereenkomst getekend'' en met als beoordeling de keuzemogelijkheid ''Ja'' of ''Nee''.

Een Fase (of module) is een verzameling van handelingen die tijdens de opleiding worden behandeld in een bepaald kader. Bijvoorbeeld ''Bijzondere verrichtingen''.

In dit voorbeeld maken we een kaart met vijf stappen die in twee fases zijn verdeeld:

Nieuwe kaart maken

1. Klik in het 'Vorderingenkaarten scherm' op 'Toevoegen'.

2. Voer bij 'Titel' de naam van je nieuwe kaart in (bijv. ''B instructie'').

3. Klik op 'Toevoegen' om deze kaart op te slaan.

Fase maken

1. Klik in het 'Fases kader' op 'Toevoegen'.

2. Voer bij 'Positie' de gewenste positie in (bijv. ''1'').

3. Voer bij 'Titel' de naam van deze fase in (bijv. ''Proefles'').

4. Klik op 'Toevoegen' om deze fase op te slaan.

Beoordeling type maken

1. Klik in het 'Beoordeling types kader' op 'Toevoegen'.

Klik in het fase kader op 'Toevoegen' om de naam en positie van de nieuwe fase in te voeren. bijv. ''Proefles''.